BLOG – cabina foto / cabina foto 360 / oglinda magica

Photo booth Iasi

Cabina Foto

Persoanal: nunta, aniversare, botez, petreceri
Corporate: lansari, petreceri firma, intalniri private

Video booth 360

Persoanal: nunta, aniversare, botez, petreceri
Corporate: lansari, petreceri firma, intalniri private

Oglinda magica

Persoanal: nunta, aniversare, botez, petreceri
Corporate: lansari, petreceri firma, intalniri private

Alegerea dintre o cabină foto și un video booth 360 depinde de scopul evenimentului și de preferințele dvs.

O cabină foto este o opțiune bună pentru a oferi oportunități de pozat pentru invitați, fie ca este vorba de poze individuale sau grupuri. O cabină foto poate fi personalizată cu fundaluri sau accesorii tematice, iar pozele pot fi tipărite sau trimise prin e-mail sau prin intermediul unui link de descărcare.

Un video booth 360, pe de alta parte, este o opțiune bună pentru a captura momente video ale invitaților dvs. acesta poate fi personalizat cu diverse teme sau fundaluri, si poate fi utilizat pentru a captura mesaje video sau pentru a realiza un clip video cu amintirile evenimentului.

In cele din urma, alegerea dintre cele două depinde de scopul evenimentului si de preferintele dumneavoastra. Dacă doriți să capturați imagini statice, o cabină foto ar fi o opțiune bună, în timp ce un video booth 360 ar fi o opțiune bună pentru a captura momente video ale invitaților.

blog

ArtisEvents

Cabina foto aniverasare copii

Cabina foto aniverasare copii

Cabina foto aniverasare copii Aniversarea copilului tău este un eveniment special ce merită să fie sărbătorit într-un mod unic și memorabil. În timp ce pregătești toate detaliile pentru petrecerea de aniversare, nu uita să adaugi un element distractiv și captivant...

artisevents.ro

Servicii Top

Pentru persoane fizice

Nunta

Botez/Cumetrie

Aniversari

Pentru companii

Intalniri

Vernisaje
Lansari

Petreceri corporate

Ce sa aleg: cabina foto sau video booth 360?

Alegerea dintre o cabină foto și un video booth 360 depinde de nevoile și scopul evenimentului pentru care sunt utilizate.

Cabina foto este o opțiune excelentă pentru a captura imagini de înaltă calitate într-un mediu controlat. Acestea pot fi utilizate pentru a captura poze de grup sau poze individuale, și pot fi personalizate cu diverse fonduri sau accesorii. O cabină foto este o opțiune bună pentru evenimente precum nunți sau petreceri de aniversare.

Video booth 360 este o opțiune excelentă pentru a captura experiențe immersive și amuzante pentru invitati. Acestea permit invitatilor să captureze un video sau poze in 360 grade, oferind o perspectivă completă asupra evenimentului. Video booth-ul 360 este o opțiune bună pentru evenimente precum lansări de produse sau petreceri de promovare.

In final, alegerea depinde de scopul tau si de ce vrei sa obtii din eveniment, daca vrei sa obtii poze de calitate sau un video sau poze amuzante si interactive pentru invitatii tai.

Cum sa mi organizez nunta ca sa fie cat mai deosebita?

Organizarea unei nunți poate fi un proces complex, dar există mai multe modalități de a o face mai deosebită:

 1. Alege un tematica: Alege o temă pentru nunta ta, cum ar fi un anumit sezon sau un anumit stil. Acest lucru va ajuta la a face decizii mai ușoare pentru decor, muzică și meniu.

 2. Personalizează invitațiile: Crează invitații unice și personalizate care să reflecte tematica nunții tale și stilul tău personal.

 3. Alege un loc neconventional: In loc de un hotel sau restaurant obisnuit, alege un loc neconventional, cum ar fi o pădure sau o grădină, sau poate chiar o barca sau un castel.

 4. Alege muzica si animatia potrivita: Alege muzica și animatia potrivită pentru a crea o atmosferă specială și memorabilă. Poți opta pentru un DJ sau un grup live care să se potrivească cu tematica nunții tale.

 5. Personalizează meniul: Creează un meniu personalizat care să se potrivească cu tematica nunții tale și cu preferințele invitaților tăi.

 6. Detalii suprinzatoare: Adaugă detalii suprinzătoare, cum ar fi un fotograf sau un video-booth 360, o oglindă magică, o cabina foto sau orice altceva care să adauge un plus de amuzament! Ai nunta in Iasi? Opteaza pentru cabina foto Iasi

Ce sa aleg: cabina foto sau oglinda magica pentru nunta?

Alegerea dintre o cabină foto și o oglindă magică pentru o nuntă depinde de preferințele tale și de ce fel de experiență dorești să oferi invitaților tăi.

Cabina foto este o opțiune excelentă pentru a captura poze de grup sau poze individuale de înaltă calitate. Acestea pot fi personalizate cu diverse fonduri sau accesorii, iar pozele pot fi tipărite sau trimise prin email invitaților. O cabină foto este o opțiune bună pentru cei care doresc poze profesionale de calitate, care sa poata fi puse in album sau sa ramana ca amintire.

Oglinda magica este o opțiune amuzantă și interactivă pentru invitați. Acestea permit invitaților să se pozeze singuri sau în grup, cu o oglindă magică care afișează un mesaj personalizat sau o animație. Oglinda magica poate fi personalizată cu numele mirilor, data nunții sau orice alt mesaj. Este o opțiune bună pentru cei care doresc să ofere invitaților lor o experiență amuzantă și memorabilă.

In final, alegerea depinde de preferințele tale si de ce vrei să oferi invitaților tăi, poze profesionale sau o experiență amuzantă și interactivă.

Ca servicii foto sa aleg pentru o petrecere de firma?

Există mai multe opțiuni de servicii foto pentru o petrecere de firmă, iar alegerea depinde de nevoile tale și de scopul evenimentului:

 1. Fotografie de grup: Angajații și invitații pot fi fotografiați împreună în diverse grupuri, cum ar fi în echipa de lucru sau în grupuri mai mici.

 2. Fotografie de eveniment: Un fotograf profesionist poate captura imagini ale evenimentului, cum ar fi decorul, activitățile și invitații.

 3. Photo booth: O cabină foto poate fi oferită pentru a permite invitaților să-și ia poze amuzante și amintiri.

 4. Video booth 360
 5. Oglinda magica
 6. Fotografie de produs: Dacă aveți un produs sau serviciu de promovat, un fotograf poate captura imagini de înaltă calitate ale acestuia.

 7. Fotografie de portret: Un fotograf poate captura imagini de portret ale angajaților.

 8. Sedinte foto la un studio foto

Lista poate continua si poti adauga orice crezi ca se potriveste firmei tale!