oglinda magica Iasi

ArtisEvents

artisevents.ro

Oglinda Magica

Oglinda magica - ArtisEvents

Oglinda magica Iasi sau oglinda foto Iasi este termenul cel mai cautat in google deoarece este ultima moda în materie de a crea „Amintriri haioase!”

Tehnologia inovativa și designul spectaculos sunt înglobate în spatele unei oglinzi, decorata in stil retro, care va atrage toate privirile invitaților tai.

Va puteti admira din cap pana in picioare si dupa ce va aranjati tinuta, puteti face cele mai traznite fotografii.

Diferit fata de cabinele foto clasice este ca invitatii pot lasa mesaje scrise, pot pune emoticoane haioase imediat ce poza a fost facuta si asta cu degetul direct pe oglinda foto, ca doar am zis ca este touchscreen. Adica da, semneaza pe oglinda si apare intr-un colt pe fotografia printata!

Sesiunile de fotografii sunt condimentate cu multe animatii haioase, acest lucru amplificând zâmbetul protagoniștilor din fata oglinzii.

OGLINDA FOTO poate fi insotita de fundal, spatiul necesar fiind de 2,3m x 2,5m sau pentru spatiile mici aceasta poate fi amplasata cu fata la salonul restaurantului ocupand doar 1 x 1m plus masa de recuzita.

Langa oglinda veti regasi o masa bogata cu aproximativ 50 de piese de recuzita, props-uri, palarii, ochelari supradimensionati, masti de carnaval, bentite haioase, peruci si nu numai.

De la noi! OGLINDA FOTO veti primi fotografii printate portrait (in picioare) in formatul clasic de 10x15cm sau in formatul deja celebru, strip 5x15cm. Sesiunile pot contine de la 1 la 4 poze si se pot crea chiar si mai multe layout-uri (modele de print) din care invitatii tai sa aleaga pe loc.

Pe scut, o oglinda interactiva, cu touch screen si animatii haioase care iti adauga efectul de „Party memorabil!”

oglinda magica iasi

Olinda magica - petreceri magice!

Oglinda magica poate fi o alegere interesanta pentru evenimente, deoarece poate oferi o experiență amuzantă și unică pentru invitați. Acest tip de oglindă este echipată cu o serie de caracteristici interactive, cum ar fi efecte de iluminare, efecte de sunet și jocuri, care pot distra invitații și poate crea o atmosferă veselă.

   Unul dintre avantajele utilizării unei oglinzi magice la un eveniment este că poate oferi oportunități pentru poze amuzante și memorabile pentru invitați. Oglinda poate include opțiuni pentru a adăuga fundaluri amuzante sau efecte speciale la poze, care pot fi distribuite pe rețelele social media sau pot fi utilizate ca amintiri.

   De asemenea, oglinda magica poate fi personalizată pentru a se potrivi temei evenimentului.

 

oglinda magica iasi

Olinda magica

Oglinda magica poate fi utilizată la o varietate de evenimente, cum ar fi petreceri de logodna, nunti, botezuri, petreceri de aniversare, lansări de produse sau evenimente de promovare a companiei.

Este important de amintit că ca orice alte optiune de divertisment pentru evenimente, Oglinda magica poate fi costisitoare si necesită spațiu suficient pentru a fi amplasată si utilizată.