ArtisEvents

Rezervari & Preturi

Trimite o solicitare prin formularul de mai jos si vom reveni cu oferta de pret si disponibilitatea pentru perioada dorita. Dupa ce stabilim toate detaliile facem rezervarea pentru evenimentul dvs.

Pretul pentru cabina foto, video booth si oglinda magica poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi durata evenimentului, numarul de invitati, personalizarea cabinei foto, video booth-ului si a oglinzii magice, serviciile oferite si locatia evenimentului.

ArtisEvents va ofera pachet complet care cuprinde toate aceste servicii si pot include printarea instantanee a pozelor, editarea si personalizarea video-urilor, personalizarea coperții, oameni care sa supravegheze si sa indrume invitatii, accesorii pentru poze cum ar fi pene sau palarii si altele.

Deasemenea puteti opta pentru a inchiria mai multe echipamente, puteti avea la eveniment o cabina foto si un video booth 360, sau oglinda magica si cabina foto. Vreti sa aveti un eveniment de neuitat? comanda toate serviciile noastre:  oglinda magica, video booth si cabina foto!

In medie, preturile pentru aceste servicii pot varia, dar poate fi mai mare sau mai mic in functie de nevoile tale si de serviciile oferite. Este important sa faci o cerere de oferta si o discutie cu noi inainte de a alege pentru a te asigura ca primesti serviciile si preturile dorite. Pretul final oferit de noi cuprinde inchirierea echipamentului, serviciile de editare si post-procesare a pozelor sau a video-urilor, printarea fotografiilor.

ArtisEvents

Solicita oferta si disponibilitate

Servicii dorite

oferta artisevents

Servicii disponibile

cabina foto, cabina foto iasi, foto

Cabina foto

printare instant

oglinda magica iasi

Oglinda magica

printare instant

Video Booth 360

video instant